HrvatskiEnglish
azanas


kalendar naslovna2017 IZLOŽBA

izlozba„POZNAJEM I POŠTUJEM DJEČJA PRAVA“

6.jpg

Djeca kažu

16.jpg

zastitanajboljeg

centar za sigurniji internet logo

ratifyOP3

Savjetovanje "Potrošači i zaštita osobnih podataka u digitalnom okruženju" Ispis E-mail
Utorak, 14. ožujka 2017.

azop logo 1U povodu obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača, Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Razvojnom organizacijom za zaštitu potrošača (ROZP) i Ravnateljstvom policije Ministarstva unutarnjih poslova, organizirala je Savjetovanje "Potrošači i zaštita osobnih podataka u digitalnom okruženju" koje je održano 14. ožujka 2017. u prostorijama Agencije za zaštitu osobnih podataka.
Izlaganja na skupu održali su viša savjetnica u Agenciji za zaštitu osobnih podataka Martina Mudražija, predsjednica Razvojne organizacije za zaštitu potrošača - Savez udruga (ROZP) Dijana Kladar i policijski službenik Odjela za visokotehnološki kriminalitet Ravnateljstva policije Marko Vrkljan.
Svrha održavanja savjetovanja bila je zainteresiranoj javnosti ukazati na slučajeve koje nadležne institucije i stručnjaci rješavaju u svakodnevnom radu, s ciljem jačanja svijesti o važnosti zaštite osobnih podataka i općenito prava na privatnost potrošača, a poseban naglasan stavljen je na opasnosti digitalnog okruženja u kojem živimo.
Na savjetovanju je sudjelovala savjetnica pravobraniteljice za djecu Danijela Žagar. Više o savjetovanju pročitajte ovdje.