Obavijest o testiranju kandidata za radna mjesta savjetnika pravobraniteljice za djecu

Obavijest o testiranju kandidata za radna mjesta savjetnika pravobraniteljice za djecu

logo_okvir_1Testiranje kandidata koji su pravovremeno podnijeli prijave i ispunjavaju uvjete natječaja za radna mjesta u Uredu pravobraniteljice za djecu, održat će se 7. i 8. lipnja 2010. godine. Detaljnije obavijesti slijede u nastavku.

 

Savjetnik/ca  pravobraniteljice za djecu za stručne poslove

Obavještavaju se prijavljeni kandidati za radno mjesto savjetnik pravobraniteljice za djecu za stručne poslove – područje obiteljsko-pravne zaštite, zdravstva, socio-ekonomskih i kulturnih prava i ranog razvoja, a koji su svoje prijave podnijeli pravovremeno te ispunjavaju propisane i objavljene uvjete u javnom natječaju, da će se 7. lipnja 2010. godine (ponedjeljak), s početkom u 9,00 sati održati testiranje u prostorijama Ureda pravobraniteljice za djecu, Zagreb, Andrije Hebranga 4/I.

Savjetnik/ca  pravobraniteljice za djecu za pravne poslove

Obavještavaju se prijavljeni kandidati za radno mjesto savjetnik pravobraniteljice za djecu za pravne poslove – područje odgoja i obrazovanja, rada i općih poslova, a koji su svoje prijave podnijeli pravovremeno te ispunjavaju propisane i objavljene uvjete u javnom natječaju,  da će se 8. lipnja 2010. godine (utorak), s početkom u 8,00 sati održati testiranje u prostorijama Ureda pravobraniteljice za djecu, Zagreb, Andrije Hebranga 4/I.

O ispunjavanju formalnih uvjeta i pravu sudjelovanja na testiranju za objavljena radna mjesta prijavljenim kandidatima poslana je pisana obavijest (preporučeno), 28. svibnja 2010.