Otvoren likovni natječaj za izradu znaka NEF-a Hrvatske

Otvoren likovni natječaj za izradu znaka NEF-a Hrvatske

Krajem prošle godine osnovan je Nacionalni forum dječjeg vijeća Eurochilda Hrvatske (NEF) koji čine predstavnici dječjih vijeća iz Nove Gradiške, Zaboka, Varaždina, Opatije, Tuhelja, Pregrade, Velike Gorice, Jastrebarskog, predstavnici Osnovne škole “P. Zrinski Čabar” te predstavnici Mreže mladih savjetnika pravobraniteljice za djecu. Jedna od prvih aktivnosti NEF-a Hrvatske je likovni natječaj za izradu zaštitnog znaka NEF-a. Cilj je natječaja izrada vizualnog identiteta (loga/znaka) Nacionalnog forum dječjeg vijeća Eurochilda Hrvatske koji će predstavljati osnovni element vizualne komunikacije i identifikacije NEF-a, a ujedno i poticanje djece na slobodno i kreativno izražavanje vlastitog mišljenja.

Organizator natječaja je Nacionalni forum dječjeg vijeća Eurochilda Hrvatske uz potporu organizacije Eurochild, Društva Naša djeca Opatija i Saveza društava Naša djeca Hrvatske, a u natječaju mogu sudjelovati djevojčice i dječaci u dobi od 9 do 15 godina, koji su uključeni u rad dječjih vijeća, dječjih foruma, Mreže mladih savjetnika pravobraniteljice za djecu i drugi.

Natječaj je otvoren do 25.veljače 2020. godine, a radove do tog datuma treba dostaviti na adresu Društvo Naša djeca Opatija, Stubište Lipovica 2, 51410 Opatija.

Više o natječaju i uvjetima sudjelovanja pročitajte ovdje.