Izbornik

7. Malonogometni turnir Centra Izvor Selce

7. Malonogometni turnir Centra Izvor Selce

U organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Izvor Selce, održan je 7. malonogometni turnir  „Izvor-snaga zajedništva“ u Crikvenici 24. svibnja 2024. Cilj turnira bio je promoviranje zdravog i pozitivnog razvoja djece i mladih.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je gotovo 100 igrača, djece i mladih iz odgojno-obrazovnih ustanova s područja lokalnih zajednica u kojima CPUZ Izvor Selce provodi socijalne usluge te ustanova socijalne skrbi iz različitih regija Hrvatske.

Nakon pozdravne riječi ravnatelja CPUZ Izvor Selce Nikice Sečena i zamjenice gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Crikvenice Ivone Matošić Gašparović, sve sudionike turnira pozdravila je i savjetnica Danijela Žagar iz riječkog Ureda pravobranitelja za djecu, koja je podsjetila na važnost bavljenja sportom i igru te poželjela igračima puno uspjeha.

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa, a odigralo se 19 utakmica. Nastupile su ekipe: OŠ Zvonka Cara Crikvenica, OŠ Vladimira Nazora Crikvenica, OŠ Jurja Klovića Tribalj, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića Senj, OŠ dr. Josipa Pančića Bribir, Dječji dom Maestral Split, Kuća sretnih ciglica Slavonski Brod, Kuća sv. Franje Vugrovec, Centar za pružanje usluga u zajednici Ivana Brlić Mažuranić Lovran, Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor Karlovac i Centar za pružanje usluga u zajednici Izvor Selce. Pobjednik turnira je senjska osnovna škola.

 

(Fotografija preuzeta s Facebook stranice CPUZ Izvor Selce)