Izbornik

Europska konferencija “Igra u ranom djetinjstvu”

Europska konferencija “Igra u ranom djetinjstvu”

ZAGREBU organizaciji OMEP-a Hrvatske (Organisation Mondiale pour l’Education Préscolaire) međunarodne, nevladine i neprofitne organizacije koja se bavi svim aspektima odgoja i obrazovanja u ranom djetinjstvu, te akademskog partnera Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od 8. do 11. svibnja 2013. u Zagrebu se održava Europska stručno-znanstvena konferencija OMEP 2013. “Igra u ranom djetinjstvu”.

 

U radu trodnevne Konferencije sudjeluju  odgojitelji, učitelji, stručni suradnici i ravnatelji, znanstvenici, studenti poslijediplomskih studija, kao i kreatori obrazovnih politika na nacionalnoj i lokalnoj razini te inozemni gosti predstavnici OMEP-a. Svi oni pozvani su da daju  svoj doprinos kroz stručna i znanstvena promišljanja o važnosti i razvojnome potencijalu igre u ranom djetinjstvu. Pokrovitelji Konferencije su Predsjednik Republike Hrvatske  i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. 

Svečanom  otvaranju konferencije u Gradskoj vijećnici Grada Zagreba, 8. svibnja 2013., uime pravobraniteljice za djecu prisustvovala je njezina zamjenica Ester Radmilo.

Više o programu konferencije na: http://www.omep.hr/omep/pocetna.html

i http://www.ufzg.unizg.hr/2012/10/omep-europska-konferencija-2013-%E2%80%9Cigra-u-ranom-djetinjstvu%E2%80%9D-poziv/